keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Koulu ohi!

Nyt on kaikki tentit suoritettu ja harkkatyöt palautettu. Toivottavasti. Tänään tulikin kiva määrä pientä oheistoimitaa lähtöä ennen. 20 toukokuuta o viimeinen palautus päivä clearence lomakkeelle. Kävin jo hakee 4 allekirjoitusta ja täyttämässä exit kyselyn. Ei kyl hajuakaan miksi semmonen tarvitsi tehä. Nimi, s-posti ja osote. Valmis. Muutenkin allekirjoitusten haku minulle oli helppoa. Kirjastossa ei maksuja. Kiitos näkemiin. ITserv puolella en ole koskaan käynyt aikasemmin. Kiitos ja näkemiin. Ainoat jotka jäi puutumaan oli rahotus puolelta (laitetaan kuulema vasta viimeisenä), oman koulun allekirjoitukset ja asumustoimiston.

Kouluni vaatii 2 sivun kirjoitelman siitä mitä odotin ja mitä sain. Kiva tietää tässä vaiheessa. Välillä kyl tiedottaminen o pikkasen ala-arvosta. Vaikka saankin yli 10 s-postia päivässä, niin ei mitään tietoa mitä pitäs tehä. Postit kun on ilmoituksia, jonku valmistautumis esityksestä ja hävinneestä lompakosta. Joskus saan tietää, että urheilukenttä on varattu tunniksi. En ihmettele et jokunen posti menee ohi silmän.

Eiköhän tuon kaiken saa helposti tehtyy ajallaan. Tänään kumminkin pieni viivästys, koska lähden pidemmälle reissulle. Tarkoitus olisi tulla takaisin tuossa 18 tai 19 päivä. Kone tulee kyllä mukaan, mutta saa nähä onko nettiä tarjolla. Täytyy muistaa säästää tuo 4 tuhatta Bahtia vuokraan. Muuten voi kyllä tuhlata loput rahat. Tuliaisia tietenkin ostelen vain.

Huone on jo pakattu kuntoon "roskat pois ja reppu selkään." Viikon kyllä majoittaudun vielä täällä, joten vaateet ja tietokone on vielä pakkaamatta. Kaikki koulutarvikkeet ja ylimääräset sisustus elementit on jo paketissa. 16 päivää ja pääsee saunaan. Ja enne kaikkia, syömään tummaa leipää. Laitetaan loppuun video, miten sujuu kolmen pallon heittely. Katsotaan jos saan lomani aikana tehtyy "siedettävämmän videan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti