torstai 3. helmikuuta 2011

Urheilua, urheilua ja kiinalainen uusivuosi

Tuli aloitettuun urheileminen täällä. Maanantain kunniaksi SU järjesti urheilupäivän, jossa oli lajeina: Mini-maraton (n. 2km), Slow bicycle, Viesti ja jalkapallo. Itse otin osaa mini-maratoniin, jossa sijoittauduin viidenneksi. Osallistuja oli enemmän kuin 5. Lonkalta heitettynä 25.
Maaliviivalla (Huomatkaa LUT energia paita)
Valitettavasti väittely ryhmäni oli päättänyt pitää kokoontumisen myös maanantaina klo. 17.00, joten en päässyt seuraamaan muita lajeja. Sain tietää, että jalkapallossa voittajina selvisi osastojen johtajat ja vaihto-oppilaat. Tuloksesta ei kyllä ole mitään hajua.

Oma urheilullinen elämäntapani ei antannut mini-maratonin olla tarpeeksi. Seuraavana päivänä tein pienen triathlonin. Koulupäivän jälkeen poistuin uima-altaalle rentoutumaan. Tämän jälkeen tapasin Bijayn, joka kutsui minut pelaamaan jalkapalloa. Ei muutakuin mukaan. Tunnin pelaamisen jälkeen alkoi olemaan niin pimeetä, että päätimme siirtyä koripallokentälle. Heittelin yksikseni aluksi, mutta lopuksi saimme 5 vs 5 pelin koko kentälle. Pelasimme 5 korista poikki ja tämän jälkeen puolen vaihto. Pelasimme kaksi erää, joista toisen voitimme ja toisen hävisimme. Tämän jälkeen kotiin suihkuun ja venyttelemään. Jalat kiittivät seuraavana päivänä.

Seuraavana päivänä oli ohjelmassa viatnamilaisten järjestämä uudenvuoden juhlat. Ohjelmassa oli musiikkia, tassimista, näytelmä ja ruokaa. Ikäväkseni ohjelma oli puhuttu thaimaaksi, joten ymmärrykseni jäi hyvin pieneksi. Näytelmän ajaksi ystävällinen viatnamilainen, muistaakseni Bo, käänsi minulle osan puheesta. Sai kyllä nauraa vaikkea kaikkea ymmärtänyt. Illan päätteeksi oli luvassa ilotulitus. Ei niin värikäs, mutta sitä kovempi meteli. Ja menusta en sano mitään, koska en ole varma mitä olen taas syönyt. Katsokaa ja päätelkää itse.

Menu. Ja kyllä. Söin puikkoilla.

Jälkiruokia

"Kunniapöytä"

Minä ja tuutorini, keneltä sain kutsun juhliin.

Ilotulitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti