keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Siam Park

Tuli tosissaan muutos suunitelmiin. Kuten normaalistikin. Eli en mennyt viidakko reissulle muiden vaihtareitten kanssa, vaan lähdin SU welcome  reissuun Siam Parkiin. Eli kyseessä oli huvipuisto, jossa oli iso uima-allas osasto. Laitteita oli mm. giant drop ja vortex. Vesi puolella oli maailman suurin aalto allas.

Pääportti
Syitä äkilliseen suunitelmien muutokseen oli raha ja osittain myös kohteliasuus kysymys. Reissu ei maksanut minulle mitään (paitsi kun ostin sortsit). 100 Bahtia joiduin antamaan pantiksi ja takasin sain 100 Bahtia rahaa ja ruokalippuja 105 Bahdin edestä. Ruokailimme buffetissa, jonka hinta oli 190 Bahtia. Joten jouduin itse maksamaan 85 Bahtia ruuasta.

Vortex
Rock&Roll
Saimme rannekeet, joilla kaikkiin laiteisiin meneminen oli ilmaista. Vortex oli kertalipulla 300 Bahti. Muita vuoristoratoja oli bumerangi ja twister. Twisterissä en käynyt, mutta bumerangi oli sitäkin mielenkiintoisempi. Ajelun jälkeen oli niskat kipeenä. Rock&Roll oli kyllä yksi ennakko suosikeistani. Enkä pettynyt. Epätasapainossa oleva kehikko tarjosi erittäin hupaisan reissun, kun pyörimme keskipisteen ympärillä.

Uima-allas ja pieni liukumäki

Dinotropian hienouksia
Laavavirta
Muita mahdollisuuksia oli dinotropia. Museo dinosauruksista. Mahdollisuus oli lähteä jeeppi ajelulle menneisyyteen. Ajelulla pääsi näkemään dinosauruksia, luolamiehiä ja muita esihistoriallisia eläimiä. Laitteet eivät olleet kaikkein uskottavimpia, mutta maisemat tekivät kyllä reisusta unohtumattoman. Tulivuoren purkaukset ja meteoriitin osuma maahan oli rakennettu hienosti valoilla ja äänillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti