perjantai 14. tammikuuta 2011

Viikko takana. Juhlat edessä.

Nyt on onnistuttu tekemään kaiken mitä kunnon opiskelijan pitää tehä. Kursseille ilmottauduttua. Laitan loppuun listan valitsemista kursseista. Sain jopa avattua pankkitilin. Kaikesta paitsi yhestä kurssista on luentomateriaali kopioitu. Ja kaiken huipuksi, sain vihdoin kännykän toimimaan. Nyt ei muutaku keräämään numeroita.

Matkalla kämpille tuli jo yksi opiseklija pahoittelemaan, että eivät kutsuneet minua läksiäisjuhliin. Hän varmisti myös että olen tulossa tämän illan juhliin SU cafeen. Ja normaaliin tapaan käski hommaamaan pyörän. Tääl on kyl porukka tosi hitaita ja laiskoja kävelemään. Matkat on puolia lyhyemmät mihin itse olen tottunut ja heivät voi ymmärtää kuinka selviän ilman pyörää.

Nyt kun olen saanu kuvan minkälaisia kursseja täällä on, kerron niistä pikkasen. Kahdella kurssilla on jo ilmoitetty läppärin tarve. Joidun kantamaan tätä 3,5 kg pakettia kolmena päivänä viikossa. Luultavasti.

Kerroin aikasemmin tykkääväni näistä luennoista ja niitten tyylistä. Täytyy totee, että solar energy olikin vain poikkeus. Tarkemmin sanottuna Prof. Kumor on poikkeus. Hän on neuvojani ja luennoitsijana kahdella kurssilla (ED72.28 ja ED72.20). Erittäin hyvä luennoitsija. Toisaalta taas ED72.13 luennoitsijan englanti on minulle huono. Hankalaa yrittää kuunella. Onneksi kalvot ovat hänellä hyvät, joten saan puuttuvan tiedon sieltä. ED72.19 kurssista ei ole vielä ollut luentoja. Perjantain luento oli siiretty aamu kahdeksaan. Jostain syystä aikataulun muutoksen jälkeen ollut ilmoitus tämän viikon luentojen peruutuksesta meni ohi. Tulipa tehtyy aamulenkki.

Labroja ei vielä ole ollut, mutta rakenne on aikalailla erinlainen mikä suomessa. Täällä joka viikko on labratunteja. Ja jos olen ymmärtänyt oikein, en joudu tekemään mitään raportteja. Paitsi ED72.20, joka on perjaateessa puolet pelkää raporttien kirjoittelua. Sanotaan et ED72.20 on yhdestetty puhe- ja kirjoitusviestintä. Siinä taitaa olla kaikki tältä kertaa. Jos ihmettelette noita ED koodeja, niin ovat kurssien tunnuksia. Voit tarkistaa kurssin nimen listasta:




 Course
Code
 Course Title Type (No) Approved/
Rejected
By


 1 ED72.13 Development and Evaluation of Energy Projects Credit(3) Sivanappan



 2 ED72.28 Solar Energy Credit(3) Sivanappan

 3 ED72.20 Workshop on Energy Issues and Communication Credit(1) Sivanappan
 4 ED72.19 Biomass Conversion Credit(3) Sivanappan
  Total Credits: 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti