perjantai 11. maaliskuuta 2011

Koeviikko

Todiin. Nyt o koeviikko ohi. Kuinka kunnialla, se selviää sit kun tulokset tulee. Tosissaan oli kaksi koetta. Toinen oli puhtaasti matikkaa ja toinen kirjallinen. Tai pääsi tuossa biomassassa kerran käyttää laskinta. Neljä tekijää ja kerto- sekä jakolaskua jouduin käyttää. Hirveetä. Mutta itse tenttikäytäntöön. Elikäs hienosti oli kerrottu ja hienosti olin jaksanut hakea tietoa miten tenttikäytäntö täällä toimii. Eli kun menin ekaan tentiin ei mitään hajua.

No ainakin voin sanoa et paikalliseen tapaan kuuluu lukea, kunnes proffa tulee sisään. Sit äkkiä tavarat kassiin. Kynä, kumi, laskin esille ja hiki päälle. Itsehän katselin vain ja tuumin: "Jos ette viel osaa, niin unohtakaa koko homma." Proffan saavuttua, hän jakoi vastauspaperit. Johon kirjoitettiin oma nimi, opiskelijanumero, tentin ID ja päivämäärä. Samaan aikaan proffa alkoi jakamaan tenttipaperia. Kurssista riippuen aikaa on eri määrä. Minulla oli ekassa (ED72.13) 2h, joka meni aika tiukoille. Jäi jopa 5 min aikaa tarkastaa. Toisessa kokeessa (ED72.19) oli vain 1,5h aikaa, mutta tähän minulla jäi aikaa melkein puolituntia tarkastella vastauksiani.

Testistä vissiin sai poistua heti kun oli valmis. Itse en kehannut lähtee puolituntia aikasemmin, joten tarkastelin jonku 20 min vastauksiani. Tai siis oikeinkirjoitustani. Tentin ainoa valvoja oli siis proffa, joka yleensä viel tekee jotain muuta kuin valvoo meitä. Aika ajoin tentissä joku nousi ylös ja meni kysymään jotain proffalta. Itselleni ei mitään epäselvää jäänyt, joten jätin jutustelun muille. Tentin loputtua palautettiin keltainen vastausvihko. Ja kerättiin kaikki tavarat vieressä olevaan omaan laukkuun. Kysymykset sai ottaa mukaan ja oletettavasti saan vastaukseni takaisin punakynällä merkattuna. Tentti tulokset voi katsoa myös SIS järjestelmästä (saman lainen kuin weboodi).

SIS järjestelmästä voisin mainita muutaman hauskan ominaisuuden. Eli voin tarkistaa vuokrani kyseisestä palvelusta. Kurssien rekisteröinti tapahtuu moisen palvelun kautta ja opinnäytetyön lähetys. Muitakin opiskeluun liittyviä palveluja on, joita en kyllä tarvii. VClass ja special studies ei nyt just osunut mulle.
Minun SIS etusivu. Huomaa pikkasen väärät tiedot.
Ja viimeiseksi voisin mainita sijaistoiminnoista tenttiviikon ajalta. Kyllä. En lukenut kaikkea aikaa. Uskomatonta vai mitä. Niin tosissaan löysin ihan kivaa seuraa "perjantai illoiksi". Maanantaina lähettiin pihviravintolaan ja päädyttiin muutaman mutkan kautta tiistai aamuna klo. 11.00 takas campukselle. Valitettavasti yksi seuralaisistani on jo poistunut Thaimaasta ja toinen poistuu 17 päivä. Joten uusi tuttavuus, Julia, jaa ainoaksi seuraksi. Ja valitettavasti hänkin asuu Bangkokin keskustassa. No tiistai meni kivasti nukkuen ja palautuen piénestä yöjuoksusta. Keskiviikon tentin jälkeen yritin aloittaa lukemisen, mutta maanantaina kipinän saanu uusi harrastus antoi aina aika-ajoin syyn poistua kirjojen ääreltä. Viimeiseksi harrastuksesta pieni video materiaali. Nauti Armi. Ja huom. kolme päivää treenannut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti