perjantai 25. maaliskuuta 2011

Green day, Olympialaiset. Labroja

Pitkästä aikaa. Kaikkea tekemistä on ollut ja aikaa sitäkin vähemmän. 15 sivun raportti olisi valmis ja esitelmän kalvotkin väsätty. Toisen esitelmän kalvot jo pitkään valmiina ja 5 sivun raportti moisesta on ollut liki kuukauden seisomassa. Nyt on järjestetty tekemistä vähän liikaakin. Koe olisi tulossa ja olympialaiset käynissä. Onneksi tipuimme jo.




Ekana Green day. Elikäs olympialasiten ekana päivänä oli tapahtuma, jossa istutettiin uusia puita kampuksen alueelle. Jokainen maa joka osallitui sai puun. Itsehän voin väittää, että minulla on oma puu. Mutta suomen puu se o. Palkinnoksi tästä "urakasta" sain paidan, juotavaa ja hedelmiä. Sekä hyvän mielen. Urakka oli hirveä. kaadoin pari litraa multaa valmiiksi istutetun taimen ympärille. Painelin vähän. Tämän jälkeen pari litraa vettä. Kunto loppu kesken, mutta onneksi ruotsalainen kaveri tuli auttamaan veden kaadossa. He eivät olleet saaneet omaa puuta, joten ystävällisesti annoin auttaa. Tämän jäkeen pieni juttelu SU presidentin kanssa ja Ruotsillakin oli oma puu. Eivät uskaltaneet ihan viereistä antaa.





Tämän jälkeen suoraan urheilukentälle. Jossa sai lisää juotavaa ja nyt jopa pikkupurtavaa. Kanavoileipiä ja jotain keksejä. Vissiin ananasmarmeladi keksejä. Takaisin asiaan. Eli itse en osallistunut ekoina päivinä mihinkään. Polvessa oleva "pieni" haava vähä hidasti minua. Mutta torstaina pääsin pelaamaan koripalloa ruotsin joukkueessa. Tiputtiin heti alkukarsinnoissa. Ruottalaiset saivat taas enemmän mitalleita ku suomalaiset. He voittivat köydenvedosta kultaa. Ja tänään vissiin pikkasen juhlitaan sitä.









Sit tuli ylläri osallistuminen seminaariin 5 tähden hotellissa. Tohtori opiskelijat esittelivät töitään. Ilmainen lounas. Kynä paperia ja kansio kotiin. Tämän jälkeen olisiki ollut heti toinen seminaari tarjolla ja kutsu caree day tapahtumaan. Nämä jätin väliin. Toisen korispelin takia ja toisen koska jouduin hakemaan Armin lentokentältä. Kuvassa ravintola vieressä oleva temppeli.







Muita koulu tapahtumia on kaksi biomass laboratoriota. Hellan hyötysuhteen mittaamista (Armi ei ollut vielä paikalla) ja puuhiilen teko. Tällä hetkellä hellan raportti o palautettu ja homma on valmis. Puuhiilen teosta tuli s-posti, jossa ilmoitettiin testin menneen päin metsää. Ensi viikolla uusiksi. Tällä viikolla olisi pitänyt olla kaksi aurinkoenergian labraa, mutta sade ja pilvet ovat estäneet ne. Siirtyvät myös ensiviikolle. Joten ensiviikolla kivasti pari make up class, make up laboratory ja tentti. Niin ja sen 15 sivusen (riviväli 1) paperin palautus. Onneksi ehtii viettää aikaa Armin kanssa...




 
Hellan hyötysuhde 16,2%

Alakerran naapurin vieras

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti