lauantai 2. huhtikuuta 2011

Koh Chang

Tuli viikonloppu reissu tehtyä SU porukassa. Matkaseuranani toimi Armi ja matkakohteena Koh Chang ( Elefantti saari) Matka ohjelmana oli yönen bussi reissu AIT:stä ja lautalla Koh Changiin. Tämän jälkeen tavarat nopeasti hotelliin ja aamupala nokkaan. Heti (Thaimaan aika yksikkö, tarkoittaa 1h) aamupalan jälkeen poistuimme laivalle, joka vei meidän snorklaamaan. Tämän jälkeen muutama ranta läpi ja takaisin hotellille. Hotellilla buffetti, joka oli pettymys. Ohjelman mukaan privet party, joita ei kyllä löytynyt. Eli pari kaljaa hotelli huoneessa/rannalla ja nukkumaan. Herätys klo. 9.00, aamupala ja lähtö 10.00 (Thaimaa aikaa, eli 11.00). Matka takaisin sisälsi delfiini shown, lounaan ja shoppailua. Kokonaisuudessaan mukavan oloinen kokemus 3000 Bahtilla.
Seuraa oli snorklaamisen aikana

Yksi kolmesta rannasta, jossa käytiin

Turisti, joka omaa ihonvärin, jota kadehditaan täällä.

Iso läski delfiini hyppää

Delfiineillä surfausta

Mukavan reissun jälkeen takaisin kouluun. Muutama kotitehtävä ja vähäiset yöunet aiheutti pientä hermojen kiristelyä. Yöunien vähyydestä täytyy syyttää tanssi ryhmää, jonka mukana osallistuin International Culture Show tapahtumaan. Mukavasti sai yhtenä päivänä 7h harjoitelun aikana jopa kaksi tuntia harjoitella. Aika meni muuten perinteisesti huutokilpailun pitoon. Pari tuntia minkä värinen hame ja parituntia voiko kättä pitää auki vai pitääkö olla kukka asennossa. Itsehän nukuin/jönglöörasin/kävelin taka-alalla. Yllätys sinänsä, että tulimme toiseksi. Pokaali tuli, missä lienee nyt.
Minä, kulta ja hopea

Minä ja tanssi pari
Nyt pitää alkaa valmistautumaan Chiang Maihin lähtöön. Tarvitsi tätä varten, jopa ilmoittaa leave note sihteerille. Pääsin kyllä helpolla, koska minun olisi pitänyt anoa loma. Mutta ohjaajani (Prof. kumor) hyväksyi pelkästään yhteystietojen ja "loma suunitelman" jättämisen. Kaksi puhelin numeroa ja kaupungin nimi. Virallisesti minun olisi pitänyt täyttää kaavake, jossa olisi poissaoloni aikanen osoite, syy, henkilötiedot ja ohjaajan allekirjoitus. Tämän jälkeen lomake olisi pitänyt viedä hyväksyttäväksi rekisteröinti toimistoon ja palatessa olisi pitänyt ilmoittaa hengissä olosta. Nyt kaikki tämmöinen jäi väliin. Ja neljä koulupäivää. Mut nyt matkaan siis. Suuntaa vaan en kyselly....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti