tiistai 19. huhtikuuta 2011

Uusivuosi maan tapaan

Tullu oltuun laiskemmalla tuulella viimeaikoina ja tämän takia ei ole tätäkään tullu kirjoiteltua. Harkkatöitä on ollut ja kotitehtäviä. Nyt olisi viimeinen palauttamatta ja yksi ryhmätyön esitys pitämättä. Tämän jälkeen olisi enään tentit. Välissä on kyllä 1-2 "lukuloma" ja kolme tenttiä kaikkiaan edessä. Tällä hetkellä välikokeitten arvosanat ovat B, B+, ja C. Äkkiä sanottuna normaalia yli 3 keskiarvoa siis suoritan. Nämä eivät tosissaan ole kuin 15-25% kokoarvosanasta, mutta antaapahan jotakin viitettä miten menee.

Paikallinen uusivuosi, Songkrann festival, tuotti 3 päivää lomaa +viikonlopun. Tämän aikana käväsin Bangkokissa harrastamassa paikallisiin tapoihin kuuluvaa vesisotaa. 12-18 välisen ajan olin kokoajan kuin uitettu koira. Eikä siinä vielä kaikki. Tykkäsivät levittää savea (chalc tai clay). Olin siis aivan täynnä savea, niin naamasta ku vaateista, kunnes joku vippasi 10l jäätävää vettä niskaan. Ja taas savea naamaan. Sitten vettä ja tämä jatku. Tuli vilposa olo. Vähän liiankin. AC huoneet oli kerrankin välteltyjä.

Kuvassa olemme menossa hakemaan lounaan ja tämän jälkeen poistuimmekin takas kampus alueelle kastelemaan muut oppilaat. Seuraava päivä oli vähän rauhallisempi. Kolme pientä lasta otti minut kohteeksi ja kasteli kun olin menossa lounaalle ja takas tullessa sama. Tämän jälkeen sain olla yllättävän rauhassa. Kolmantena päivänä, perjantaina, minut temmattiin Korea House edustalle. Sittten sainkin varmaan 100l vettä niskaan. Paloletkusta suoraan ja ämpärillä lisää. Ei muutaku takas samalla mitalla ja nauraen. Kivaa ku saa välillä olla 13v Mika.

Nyt on koulu taas alkanut luvassa olisi 2-3 labraa, 4-6 luentoa ja sit olisikin koulu pulkassa. Yllättävän nopeesti tämäkin opiskelu mennyt. Enään viimeisiä rutistuksia ja sit olisi 17 päivän loma Thaimaassa. Ehtisinköhän käymään Phuketissa. Chiang mai oli kivan olonen paikka, mutta se o nyt koettu. Toivotaan nyt et nämä sateen vähenis/loppuisi.

Armi kuuman lähteen vierressä Chiang maissa

Vaalea turisti, vaaleisiin pukeutuneena, valkosen temppelin juurella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti