torstai 3. maaliskuuta 2011

Välikokeet lähestyy.

Tosissaan välikokeet lähestyy uhkaavasti. Jo ensi viikolla. Kaksi koetta, ED72.19 ja ED72.13. Suomeksi biomassa ja energia projektin kehitys. Solar energyn koe on vasta parin viikonkuluttua. Tähän syynä erinlainen opiskelu tapa. Eli muissa kursseissa ei ole moduuleja. Tenttiviikon aikana ei ole luentoja, joten taitaa tulla tylsähköä. Näin ennen tenttiviikkoa voisi sanoa olevan juuri toisinpäin. Sijaistoimintoja löytyy reippaasti.


Yhtenä sijaistoimintona laitoin IRC:n toimimaan. Älkää kysykö miten, mutta aluksi luulin et sisäinen verkko bloggaa ohjelman. Kumminkin jollain ihmeen ilmeellä sain yhteyden satunnaiseen serveriin. Nyt oletan et alkuperäinen ongelma on ollut vain hidas netti. Netti täällä kyl on heikolla tasolla. Jaettu kaista kaikkien opiskelijoitten kanssa ja joudut kirjautumaan sisään omilla tunnuksilla. Eip siinä mitään, mutta mihin käytät nettiä tutkitaan. Tai siis tutkitaan jos olet top10 eniten kaistaa tuhlannut jamppa. VoIP on kieletty ja viihde sivustot ovat ei suositeltavia. Perjantai illalla klo. 21.00 huomaa et kaista on jaettu. Hyvä jos googlen saa auki. Onneksi tuohon aikaan voi karata SU cafeen tai 108 outsideen yhelle kaljalle.

Sähköpostin yleisnäkymä
Sijaistoiminnoista paras eli juhlissa olo on onnistunut helposti. Kahdet synttärit ja parit muut kemut ollu tällä viikolla. Ja perjantaina taas synttärit. Ja kuten Armi on jo huomannut ei ne luennot ikinä ajallaan ole. Mukavasti saanut nukkua välillä klo. 13.00. Tänään oli ainut aikanen herätys, mutta iltapäivän luennot oli peruttu. Kotiin nukkumaan klo. 12.00. Toisinaan peruttujen luentojen tilalle tulee make up class, mutta ei aina. Riippuen miten ollaan edetty kurssi ohjelmassa. Luentojen peruuntuminen ilmoitetaan s-postiin ja yleensä mainitaan viel luennolla. S-postiin tulee kyllä muutenkin paljon tietoa. Aivan liikaa minun mielestäni. ActI:n sähköposti lista jää kakkoseksi kevyesti. Kaikki puutarha huollot, kadonneet tavarat, tulevat vieraat yms. ilmoitetaan sähköpostiin. Ei ihme et välillä jää jokin asia huomaamatta.

Niin tosissaan siit tenttiviikosta. Eli tentti aikataulut on aika helppo muistaa. Tentit on silloin kun normaalisti olisi tunti. Pienellä päätelyllä voi huomata et tentti on pisimmän tunnin aikana (yleensä 3h.), mutta tämä ei ole seinään kirjoitettu laki. Tentin aika voi muuttua jos professori haluaa/häneltä pyytää muutosta. Yleensä aika opiskelija lähtöisesti noita aikatauluja rakennetaan. Pientä huutokaupan makua siinä on, mutta kyllä kaikki tentit on saatu sopimaan kaikille ja make up class samoin.

Eipä tässä nyt muuta mieleen tule. Kuvien vähyydestä pahoittelen. Kamera ei vielkään suostu toimimaan kunnolla. Tai sit käytön aikasella humalatilalla on tekemistä asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti